Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Boligindretning med wallstickers - Wallstickerguide.dk

Boligindretning med wallstickers

Boligindretning – Husk at integrere væggene

Der er rigtig mange muligheder når det drejer sig omkring boligindretningen, og sandheden er, at man oftest glemmer at pynte sine vægge, når man begynder at designe og idegenere omkring sine planer for boligindretningen.

Derfor vil vi på wallstickersguide.dk give dig gode råd og inspiration til, hvordan du kan anvende wallstickers som en aktiv del af din boligindretning. Når man taler om boligindretning, så tænker de fleste på, nye møbler såsom spisebordsstole, sofaborde, spiseborde og lign. Mange glemmer dog, at væggene også kan være en aktiv del af boligindretningen, som faktisk kan skabe en rigtig god synergieffekt i forhold til ens valg af møbler.

Lige i tiden er det rigtig populært at invitere naturen indenfor. Især træ har været rigtig populært i et par år nu, og nu er kork også ved at være populært at anvende i boligindretningen igen. Men især pyntegenstande lavet og designet af træ, møbler af træ m.m. er stadigvæk et populært og sikkert valg.

Spiseborde som f.eks. er lavet af planker er meget populære og hertil kan man f.eks. opsætte en wallsticker som afgiver en synergieffekt i forhold til sådan et spisebord. Det kan f.eks. være en wallsticker, hvor designet er et træ.

Vælg den rette wallsticker til boligindretning

Hvilken wallsticker, som du skal vælge i forhold til boligindretningen, kommer selvfølgelig meget an på din smag og stil, og derfor er det også en vigtig parameter, at du vælger den rette wallsticker, som der er i rød tråd med din boligindretning. Her vil vi igen pointere til ovenstående forslag, at hvis man f.eks. anvender meget træ i sin boligindretning, så kan det være en fordel at anvende en wallsticker i sin boligindretning, som har med træ at gøre.

Der findes rigtig mange forskellige muligheder når det drejer sig om valget af en wallsticker, og derfor kan det være en god idé, hvis man fra start af, gør sig klart, at man vil designe sin boligindretning i forhold til en rød tråd. Dermed kan man indsnævre sine valg i forhold til et bestemt tema, eller i forhold til en bestemt stil.

Boligindretning i gammel stil

Det har i mange år og er i særdeleshed, stadigvæk meget populært at indrette sin bolig i gammel stil og med et mere retro og vintage effekt – eller ligefrem i den landlige stil. For at få den helt rigtige landlige og gamle æstetik, så skal man indrette sit hjem med varme og hvide farver. Derfor er det en god idé at vælge møbler som er malet cremefarvede. Og så i stedet for at have mange billeder hængende, så kan du give plads til hylder og knager. Samtidig kan du også vælge at anvende en wallsticker, som har et landlig tema over sig.

Den landlige og gamle stil i boligindretningen er meget populær, og det hænger også sammen med, at det afgiver en vintage effekt, ved at anvende accessories, møbler m.m. som har et gammelt og slidt vintage udtryk.

 

 

 

 

 

 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

heu