Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Min første blog om wallstickers - Wallstickerguide.dk

Min første blog om wallstickers

logo

Velkommen til!

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke troede, blogging var noget der ville komme på tale for mit vedkommende, men skal åbenbart aldrig sige aldrig!

Mit navn er Simon Mortensen. Jeg er 23 år og fra Ans. Jeg har startet denne blog for at give dig et overblik over, hvor du kan forhandle wallstickers, og hvad du skal være opmærksom på. Idéen kom af, da jeg selv erhvervede mig min første wallsticker, og så stod, som et stort spørgsmålstegn med 10 tommelfingrer.. I kan selv gætte, hvor godt det gik. Siden det har jeg erhvervet mig nogle flere, og er blevet en del erfaring rigere!

Jeg synes det var en skam, der ikke fandtes sites med gode forudsætninger for valg af vægdekorationer, og hvordan de skal tilpasses. Derfor valgte jeg i år, at oprette wallstickersguide.dk, for at give dig som bruger, muligheden for, at føle dig godt klædt på til din første wallsticker. Der vil løbende komme opdateringer, på de wallstickers der trender, og hvor du kan finde de gode tilbud. Dette er et fritidsprojekt, som jeg håber på, at jeg vil komme til at bruge en masse tid på, som tiden skrider frem, da jeg virkelig finder det spændende.

Jeg håber du som læser, vil nyde at følge processen af mit arbejde, og jeg ser frem til at komme med nye tiltag til dit wallsticker projekt. Min plan er at lave en samlet oversigt over et væld af wallstickers i forskellige kategorier, så du har noget af vælge i mellem. Samtidig med dette er planen, at der skal laves en video, som viser dig processen af monteringen af en wallsticker. Dette skal også indeholde emner, som det at flytte en wallsticker, og hvad du skal være opmærksom på, inden du begiver dig i kast med projektet. Jeg håber du nød mit første blogindlæg, og vil følge mig løbende!

Mvh.profilbillede

Simon Mortensen

 

Tagged with:     , , , ,

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

heu