Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Montering af wallstickers

Guide

 Montering af wallsticker

  • 1. Vær sikker på at wallstickeren lever op til det motiv du bestilte, der ses i sjældne tilfælde skærerester, fra maskinen, som nogle gange bliver siddende efter produktion.
  • 2. Find en overflade der passer til de krav, som du kan læse om under introduktion, sørg desuden for at væggen er tørret af og er fedtfri.
  • 3. Hvis det medfølgende overføringspapir er monteret på din wallsticker, kan du springe videre til punkt 4. Ellers skal motivet ligges opad på gulvet eller på et bord, og læg derefter overføringspapiret på (papir uden motiv). Dette gøres ved at fjerne den øverste del af overføringspapiret, hvorefter du placerer det på motivets øverste kant med klistersiden ned imod motivet.Herefter kan du langsomt hive overføringspapirets bagpapir af, så det ligger sig fladt på motivet, ved hjælp fra skraberen. Det anbefales at være to personer om projektet, som minimum, så papiret kan holdes udstrakt. Du skal efter bedste evne, undgå at der kommer bobler i motivet. Hvis der medfølger flere stykker overføringspapir til motivet, skal du sørge for at få dem klippet ud, så du er sikker på at de kan dække hele motivet.
  • 4. Når overføringspapiret er sat på, sættes wallstickeren op med gaffa eller malertapet, som placeret på den øverste kant og motivets bagpapir ind mod væggen.
  • 5. Herefter skal du trække motivets bagpapir langsomt og forsigtigt af, så det sætter sig på overføringspapiret. Derefter kan du trykke det fladt på væggen. Vær opmærksom på, at der ved større motiver anbefales, at man er to eller flere om foretagende, for at kunne holde motivet udstrakt. Det er med til at skabe det bedste resultat. Derefter anvendes skraberen til af flade motivet ud, og klistres ordenligt på væggen. Vær forsigtig på grynet og ujævn tapet.
  • 6. Når wallstickeren har siddet fast på væggen i 10 minutters tid og hele wallstickeren er skrabet fast på væggen, kan du begynde at tage overføringspapiret af, meget langsomt. Dette gøres i en vinkel på 180 grader – eller så fladt som muligt.
  • 7. Tålmodighed er en dyd, og er som sådan ikke rigtig endnu et skridt i processen. Du skal dog være opmærksom, og hele tiden tjekke at motivet sidde godt fast på væggen. Derefter maser du motivet efter på hele stickeren, for at sikre dig, at det klistrer ordenligt til på overfladen.

montering-af-wallsticker

1 kommentar

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

heu