Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Muligt besøg hos wallstickers forhandler - Wallstickerguide.dk

Muligt besøg hos wallstickers forhandler

min-kaereste-og-jeg

Så er vi klar igen

Det er ved at være et længere stykke tid siden, jeg sidst skrev et blogindlæg herinde, så synes det var på sin plads, at bruge min fredag konstruktivt. Der er ikke sket meget positivt sidst, da tiden er gået med sygdom og en skulderskade, så jeg har ligget derhjemme og lignet et trafikuheld i denne uge. Heldigvis har jeg endelig fået bugt med begge skavanker og skulle da efter egen mening, være tilbage på toppen.

Muligt besøg hos Signstore i Viborg

Jeg har skrevet lidt rundt til forskellige leverandører, da jeg rigtig gerne vil give jer læsere indsigt i, hvordan produktionen af wallstickers foregår. Dette har vist sig at give pote, hvilket med andre ord betyder, at indehaveren af Signstore i Viborg, som er Danmarks førende wallstickers producent inden for wallstickers til postkasser, har gjort sig den umage, at svare på min mail. Dette siger ikke så lidt, da undertegnet havde afleveret noget af en stil med forklaring omkring hvad wallstickers guide gik ud på, og hvad idéen var med blogindlægget.

Tilretninger på wallstickers guide

Skal jeg være ærlig, så var det nok ikke Picassos mening jeg skulle spørge efter, når jeg ser på hvordan udformningen af hjemmesiden er endt indtil videre. Jeg tror dog på at alt er en læringproces, og jeg har været virkelig glad for at starte dette projekt op, blot for at få større indsigt i, hvordan den tekniske del af at drive en blog fungerer. Dette ændrer dog ikke på, at produktforslag herpå bloggen, ligner noget fra internettets spæde begyndelse, og jeg skal have skrevet lidt mere dybdegående om de forskellige forhandlere – så I får lidt mere kød på. Jeg har desværre studiet ved siden af, så det er ikke altid lige nemt at afsætte tid til det, samtidig tror jeg heller ikke min kæreste synes jeg er det mest spændende i verden, når jeg sidder og leger internetkriger – men hun ved hvad hun gik ind til (:

Jeg håber jer der læser med har en rigtig god weekend i vente

Simon

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

heu