Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Populære wallstickers - Wallstickerguide.dk

Populære wallstickers

wallsticker-trae

De populære wallstickers

Vi kan ikke komme udenom, at nogle wallstickers er mere eftertragtede end andre. Særligt land- og verdenskort er stærkt efterspurgt, og findes næsten hos enhver forhandler, med respekt for sig selv. Dertil kommer en række engelske wallstickers citater, som også kommer godt op på listen. Det vil blive gennemgået i denne blog, og hvor du kan finde dem!

Wallstickers af verdenskort

Verdenskort er uden tvivl i blandt de mest populære vægdekorationer du finder på nettet, hvis vi kigger på antal solgte eksemplarer. Man kan sagtens tillade sig, at kalde det for en universal vægdekoration, da den passer ind i stort set, hvert et rum. Den kaster et dejligt nutidigt præg på dit hjem, og kan fås i et hav af udgaver og fede varianter. Den mest populære sticker, må dog sige at være det originale verdenskort, som I ser på billedet. Det andet motiv, som også oplever stor popularitet er billedet af det samme verdenskort i hvidt, som er en smule længere i forhold til dimensionerne. Hvis du er varm på at købe denne anden wallsticker, så er det faktisk ikke så dyrt, som du måske skulle tro. Prisen ligger meget op ad det orignale og kan findes på dette link. Det er klart disse to eksemplarer der bliver solgt flest af, men hvis du gerne vil se andre fede motiver, er der også en bred vifte af muligheder.

verdenskort-wallsticker

Vægdekoration (“always kiss me goodnight”)

Af andre elskede stickers, kommer vi ikke udenom det søde citat: “Always kiss me goodnight”. Dette motiv købes også i stride strømme, og passer perfekt ind til soveværelset over sengen. Det skaber en hyggelig stemning og er med til at give rummet personlighed. Især kvinder synes godt om dette motiv, hvilket også giver fin mening, hvis du spørger mig. Jeg synes nu også selv den er sød, skal jeg lige hilse og sige!

Herunder kan du se de 3 mest populære udgaver af dette design:

soveværelse-wallsticker soveværelse-wallsticker soveværelse-sticker-anden-udgave

Hvis det er noget helt tredje du går og leder efter, kan jeg varmt anbefale dig, at kigge forbi Wallfashions top 10. Her kan du finde mange andre flotte vægdekorationer, som kan sætte et flot personligt præg på dit hjem. Håber du nød at læse med.

Ps. smid gerne en kommentar med din ynglings sticker, hvis den ikke indgik i artiklen :)

About the author /


1 kommentar

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

heu