Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Vægdekoration til stuen - Wallstickerguide.dk

Vægdekoration til stuen

stue-eksempel-wallsticker

Ny wallsticker opsætning?

Jeg er nok sjældent ham man vil overlade indretningen til, hvis man går med forventningerne om, at finde andet end et skrivebord med en tilhørende computer. Men, jeg kan da brilliere med den række wallstickers, jeg har sat op i tidens løb! Derfor går jeg også med planerne om et nyt projekt. Da jeg sad med kæresten forleden, blev mit kreative sind (som sjældent er eksisterende) ramt af idéen om forandring, til stuens fremtræden. Jeg har længe syntes væggens hvide savmuldtapet, har virket en smule kedelig ,selvom jeg har beklædt den med et farverigt billede af Times Square – orginalt, nej vel?

Jeg satte mig derfor fast på, at gå i kast med idéer ude i værkstedet! Det vil betyde foran computeren, hvis du ikke har gættet det.
Til at starte med, ville jeg gerne tage udgangspunkt i flere idéer, da jeg synes det er for ladt, bare at slå sig fast på et udkast, uden at prøve andet af først.
Jeg valgte derfor først og fremmest en placering, af min kommende vægdekoration, da jeg synes det spiller en vigtig rolle, hvis der ikke skal stjæles blikfang fra andet; fjernsynet fx.

Jeg nåede frem til, at min næste vægdekoration skulle monteres på væggen bag sofaen, da jeg tvivler på, det vil komme til at stjæle blikfang fra noget betydeligt.

For at illustrere udkastet, har jeg gjort brug af Photoshop CC, som er et billedebehandlingsprogram jeg bruger jævnligt i forbindelse med min uddannelse, og som derudover egner sig perfekt til opgaven!

Vægdekoration eksempler?

Som I kan se, er der ikke meget guf for øjet, at hente, hvis vi kigger på væggen uden en vægdekoration:

stue-eksempel-wallsticker

Spændende….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksempel 1: Wallsticker verdenskort

Til det første eksempel har jeg gjort brug af det klassiske verdenskort, som uden tvivl, passer ind i næsten hvert et rum. Jeg har på grund af væggens farve, valgt at lave den i sort, men dette kan tilpasses hos forhandleren:

stue-eksempel-wallsticker

Wallsticker af verdenkort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksempel 2: Wallsticker tekst – storbyer

Tekster er altid meget populære, hvilket du nok er stødt på under mit andet blogindlæg. Jeg er særligt vild med denne wallsticker tekst, af nogle af de kendte storbyer vi har at finde, rundt omkring i verdenen. Jeg synes det er et fint alternativ til verdenskortet, da jeg også mener man skal skille sig lidt ud til tider. Jeg er også helt vild med fonten, som i min optik virker meget universal med hensyn til, hvilket køn denne wallsticker taler til. Du kan finde denne sticker i et væld af farver hos forhandleren, men jeg står nu stadig stærkt fast på at sort forbliver det nye sort!

wallsticker-tekst

Wallsticker tekst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksempel 3: Wallsticker træ/gren

Jeg ved ikke om man kan sige det er tøset med naturmotiver til stuen, men i så fald kan jeg altid give bolden videre til kæresten, hvis vennerne skulle tro det var min idé. Ej, jeg er helt vildt med natur silhuetter i forskellige motiver, og det må jeg nok bare står ved. Jeg har i sær en forkærlighed for denne wallsticker, som jeg selv synes er meget enkel og neutral. Er den lidt for simpel til dig, er der stadig et hav af muligheder inden for natur genren, som flere af de forhandlere jeg foreslår tilbyder.

wallstickers-gren

Wallsticker træ/gren – dejlig simpel!

 

 

Og vinderen er…

Jeg er virkelig solgt, hvad angår det sidste motiv, der er wallsticker træ/grenen! Den passer bare perfekt ind i forhold til stuens placering og kunne ikke være bedre, hvis ikke det skal forstyrre min udsigt til fjernsynet! Nu mangler jeg bare kærestens accept, så det bliver nok ikke den, men man skal aldrig sige aldrig!

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

heu