Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wallstickersguide.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Wallstickers til børneværelset - Wallstickerguide.dk

Wallstickers til børneværelset

wallstickers-til-boernevaerelset

En hurtig bemærkning

Selvom indlæggets overskrift kan virke tvetydig, så skal I ikke tabe kaffen med det samme! Jeg skal ikke være far! Man skal lige lære at tage ansvar for sig selv, før man vælger at gå all in!  Dette skal dog ikke afholde mig fra at give dig inspiration og idéer til børneværelset. Jeg har efterhånden set rigtig mange mødre, og sikkert også fædre, som har lagt timevis af malerarbejde i noget, der ligeså vel kunne være klaret med wallstickers. Motiverne er ofte de samme, som dem der udbydes hos forhandleren, så den eneste fordel det rigtig giver er, at børnene ikke kan rive dem ned. Jeg tvivler dog også på at dette ville ske alligevel

Dyrene fra Madagascar wallsticker

Hvis man ikke er stor tilhænger af dyrene fra Madagascar, kan det godt være man skal tage forbi lægen igen. Jeg vil gerne stå inde for, at denne film vidst har været på alles læber, både hvad angår forældre, børn OG unge. Personligt er denne film blandt mine foretrukne, så det er nok også endnu en indikation på, at jeg ikke er mentalt rustet til børn endnu; men hvornår bliver man også for gammel til animationsfilm med humor?

Denne wallsticker fås i målene 60×90 cm med en fed 3d effekt, der giver dit barn følelsen af, at alle vennerne fra Madagascar venter lige udenfor vinduet! Dette er dog ikke en hentydning til, at I bør afskaffe det rigtige vindue, selvom det sikkert vil gøre oplevelsen mere autentisk 😉 Vil du se hvad sådan en herlighed koster, så kan du sige hej til dyrene lige her.

madagascar-wallsticker


 

En praktisk giraf

Hører du også til den gruppe af forældre, der synes det er sjovt at følge dit barn imens det vokser? Personligt oplevede jeg tit denne del komme på tale i min barndom, men må ærligt indrømme, at det ikke var lige fedt, når far havde glemt, hvor ’det satans’ målebånd var blevet af. Alt var bare mere besværligt i gamle dage… Det er der dog blevet lavet om på!
Jeg fandt denne fede ’giraf højdemåler’, som sjovt nok forestiller en giraf der bliver omfavnet af en sød lille abe. Højdemålet går til 150 cm, så der skulle gerne være rig mulighed for at den bliver flittigt brugt, indtil jeres barn vokser fysisk fra den. En investering, hvis man ligesom min far, ikke altid havde en klar anelse om, hvor ’det satans’ målebånd blev lagt. Sørg gerne for at væggen du placerer din giraf wallsticker på er meget jævn, for at få det bedste resultat!

Den høje giraf kan forhandles til en lav pris lige her.

 

giraf-hoejdemaaler-wallstickersguidedk

Vi runder lige pænt af

Hvis ikke du syntes undertegnets valg af wallstickers til børneværelset var noget særligt, vil jeg selvfølgelig tage dette i betragtning til næste gang. Jeg er åben overfor konstruktiv kritik, og må også bare erkende min begrænsning i forbindelse med, at jeg mentalt set, heller ikke kan sætte mig i forældres sted. Synes du der findes langt bedre wallstickers til børneværelset, eller er der noget du gerne vil tilføje, så skal du bare slå på tråden! Kommentarfeltet står åbent, til at modtage alt den ris og ros du måtte rumme. Håber du nød at læse med!

About the author /


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

heu